Paddleboardy Gladiator

Gladiator je anglická značka paddleboardů, která stojí za zmínku. Materiály a konstrukce jejich nafukovacích paddleboardů patří k vysoké kvalitě, srovnatelné s top značkami na trhu. Naproti tomu si stále zachovávají dostupnou cenu a nabízejí tak nepřekonatelný poměr ceny a kvality. Navíc jejich široká nabídka pokrývá všechny kategorie jezdců. Od nejmenších paddleboardových začátečníků, přes náročné paddleboardistky, které si potrpí na stylový design až po ambiciózní sportovce a závodníky.

paddleboard-gladiator-light-10-4

Od roku 2009 vyrábí společnost BS-Marine Ltd. nafukovací čluny a buduje si jméno jako inovativní a ambiciózní značka. Jejich zaměřenost na detail a chuť vytvářet nafukovací čluny té nejvyšší kvality upevnila jejich pozici na trhu. Byl to už jen malý krok k výrobě nafukovacích paddleboardů se stejným důrazem na kvalitu, výkon a hodnotu. 

paddleboardy-gladiator-vyroba

Prémiová kvalita za dostupnou cenu

Na výrobu nafukovacích paddleboardů Gladiator jsou použité materiály nejvyšší kvality a konstrukční metody, které používají i ty největší a nejznámější paddleboardové značky. Paddleboardy Gladiator se můžou porovnávat s těmi nejlepšími na trhu v kvalitě, cenou však oproti ostatním vynikají. Paddleboardy se totiž vyrábí v jejich vlastní továrně Gladiator. Díky efektivnímu výrobnímu procesu a zaměření na evropsky trh si Gladiator dokáže zachovat nižší ceny než jiné paddleboardové značky na stejné úrovni

paddleboard-gladiator-konstrukcia

Inovativní konstrukce

Gladiator nabízí paddleboardy ve třech konstrukčních typech, z kterých si dokáže vybrat ten svůj opravdu každý. 

paddleboard-gladiator-light-technologia

Gladiator Light

Nafukovací paddleboardy z řady Gladiator Light jsou vyrobené z prémiového PVC dropstitch materiálu s textilním substrátem. Jedna vrstva PVC na 1000den textilním substrátu zaručuje pevnost, při čem si paddleboard zachovává opravdu nízkou hmotnost a přiměřenou cenu. Vyztužení středovým PVC stringerem z vrchu i zespodu paddleboardu ještě více zvyšuje jeho pevnost. Díky dvojitě zpevněné, rovné obvodové linii a širšímu ocasu mají paddleboardy Gladiator Light dokonalou stabilitu a skvělý skluz

gladiator-light-range

Paddleboardy z řady Light jsou opravdu všestranné a dostupné plováky ideální pro začínající a rekreační paddleboardisty, kteří chtějí kvalitní paddleboardové vybavení, ale nechtějí investovat vysoké sumy

gladiator-pro-konstrukcia

Gladiator Pro

Produktová řada Gladiator Pro nabízí paddleboardy vyrobené moderní dvojvrstvou Fusion technologií ze dvou vrstev kvalitního PVC materiálu na 1000 den textilním substrátu, což zaručuje vysokou pevnost a nízkou hmotnost paddleboardu. Fusion nebo předlaminovaná technologie spočívá ve spojení dvou vrstev PVC bez použití lepidla, což vytváří extra silné a odolné spojení materiálů. Zároveň se ušetřený lepící materiál odráží na nízké hmotnosti paddleboardu. Zdvojené obvodové hrany paddleboardu jsou zpevněné inovativní Xstrong technologií, která vytváří pocit opravdu pevné desky. 

paddleboard-gladiator-pro-10-6-lifestyle

Gladiator Pro jsou univerzální nafukovací paddleboardy, které uspokojí všechny pokročilé jezdce, ale i ambiciózní začátečníky, kteří ví co chtějí. K paddleboardům ze série Pro navíc dostaneš v balení kvalitní trojdílné karbonové pádlo s plastovým listem, dvoucestnou pumpu, která ti zefektivní nafukování a leash - pojistný popruh na nohu. 

gladiator-elite-konstrukcia

Gladiator Elite

Minimální váha a zaměřenost na detail jsou kvality, kterými paddleboardy z řady Gladiator Elite vynikají. Technologie Elite používá nejpokročilejší tkaný dropstitch materiál (Woven dropstitch), který dodává paddleboardu tuhost bez kompromisů v jeho odolnosti a hmotnosti. Dvouvrstvý “sendvič” 1000 den substrátu přidává na pevnosti, zatímco paddleboard zůstává neuvěřitelně lehký. Zdvojená obvodová hrana je vyztužená technologií Xstrong, což zaručuje opravdu solidní a pevný paddleboard. 

paddleboard-gladiator-elite-11-6-lifestyle

Gladiator Elite jsou paddleboardy určené pro nejnáročnější jezdce, kteří chtějí jen to nejlepší. Delší paddleboardy Elite jsou ideální na celodenní túry nebo náročné expedice, při kterých oceníš jejich nízkou hmotnost, skvělý skluz a detaily jako velká pohodlná EVA pěna, či bungee lana na připevnění nákladu na palubě. Navíc k paddleboardům Gladiator Elite dostaneš prémiové trojdílné karbonové pádlo, nejefektivnější Bravo SUPer pumpu pro rychlé nafouknutí a leash - pojistný popruh na nohu. Všechno pohodlně sbalíš do kolečkového transportního batohu. 

paddleboard-gladiator-pro-design-11-2-lifestyle

Gladiator Pro Design

Série paddleboardů Gladiator Pro Design je stylová chuťovka zaměřená na ty nejnáročnější paddleboardisty. Svým poutavým designem osloví každého kdo si potrpí na vzhled stejně jako na kvalitu provedení. Tyto stylové modely jsou spojením odolné dvouvrstvé Fusion konstrukce Gladiator Pro v neobyčejném a poutavém obalu. Paddleboardy Gladiator Pro Design jsou určené jak začátečníkům tak profesionálním jezdcům, kteří hledají opravdu pevný a stabilní SUP, který nabízí něco navíc. S tímto designovým modelem tě na pláži zaručeně nikdo nepřehlédne. 

detsky-paddleboard-gladiator-kids

Gladiator Kids

Pro nejmenší paddleboardisty má Gladiator v nabídce i dětské paddleboardy. Kvalitní a odolné desky, v rozměrech ideálních pro dětský a juniorský paddleboarding, jsou skvělé na paddleboardové začátky a naučení správné techniky. Pro malé ambiciózní závodníky Gladiator nabízí i dětské raceové paddleboardy, skvělé na sportovní paddleboarding, ať už na závody nebo na trénink.  

Proč se vyplatí obstarat dítěti svůj vlastní dětský paddleboard a jak vybrat ten správný se dozvíš v naší infozóně

  DĚTI NA PADDLEBOARDU

Neonmars doporučuje

paddleboard gladiator light 10 4

Paddleboard Gladiator Light 10'4

Lehký a odolný allround paddleboard pro lehčí jezdce je ideální pro ženy či starší děti.  VÍCE INFO

Paddleboard Gladiator Pro 10'8

Paddleboard Gladiator ze série PRO je určený jak začátečníkům tak profesionálním jezdcům, kteří hledají opravdu pevný a stabilní SUP s vysokou nosnostíVÍCE INFO
paddleboard gladiator pro 10 8
paddleboard gladiator elite 11 4

Paddleboard Gladiator Elite 11'4

Perfektní paddleboard na každodenní pádlování, výlety a fitness. Vyniká svojí velmi lehkou a odolnou konstrukcí. VÍCE INFO

 

Pro celou nabídku nafukovacích paddleboardů Gladiator klikni na NAFUKOVACÍ PADDLEBOARDY GLADIATOR

 

 

Nezapomeň nás sledovat na facebooku a instagramu, označuj #neonmars a sdílej s námi svoje SUPer zážitky.