Vánoční dárky pro SUPera

Vánoce se nezadržitelně blíží a přestože venku není zrovna nejvhodnější počasí na paddleboardování, každého milovníka pádlování jistě potěší praktické dárky, se kterými si další sezónu na paddleboardu naplno užije. Proto, pokud nevíš co svému SUPerovi věnovat pod stromeček, nabízíme ti pár tipů na skvělé vánoční dárky, se kterými nic nezkazíš.

 paddleboard-aqua-marina-race-14

Vyladěné doplňky na paddleboard

Správným doplňkem je potěšen každý paddleboardista. Jsou nejen praktickým dárkem, ale zároveň SUPerovi dodají styl na vodě. Ne jeden plovák zachránil pádlo na paddleboard před potopením, zejména pokud se naplní vodou. Voděodolný vak ochrání všechny věci, které při paddleboardovaní SUPer potřebuje. Ať už je to láhev s vodou, nebo lykrové tričko, nemusí se bát při pádlování o jejich potopení. A protože ani při jízdě na paddleboardu nechce SUPer ztratit kontakt se světem, vodotěsný obal ochrání mobil před vlhkostí i prachem, aniž by ho musel z obalu vytáhnout. Pokud chceš potěšit svého frajera, kup mu balík SUPer doplňků na paddleboard pro kluky s černým plovákem na pádlo, modrým voděodolným vakem a modro-černým obalem na mobil. SUPer frajerku jistě potěší růžový balík SUPer doplňků na SUP pro holky, který doladí se svým paddleboardem


balik-doplnkov-na-paddleboard

SUPer kajakář

Pokud má SUPerův paddleboard očka k připevnění sedačky, pomoz mu změnit paddleboard na kajak. Připevnění kajakové sedačky netrvá dlouho a pádlování v sedě tak ozvláštnit zážitek z paddleboardování. Sedačka v balíku Kajakový set Aqua Marina je univerzální model, který bez problémů sbalí do batohu od paddleboardu. Čtyřdílné kajakové pádlo je snadno složitelné a bez problémů ovladatelné pro začínajícího paddleboardistu. Pokud hledáš dárek pro SUPera, který by získal nový rozměr z paddleboardu, toto combo je tou správnou volbou.

Elektrická pumpa na SUP a Power Banka

Snad každého, kdo vlastní paddleboard, potěší jako vánoční dárek elektrická pumpa. S elektrickou pumpou na paddleboard je tento sport o dost pohodlnější, jednak se rychleji dostane SUPer s paddleboardem na vodu, ale hlavně šetří síly na pádlování. Elektrická pumpa je skvělým řešením i jako dárek pro rodinu, kde vlastní řadu paddleboardů a fouká jen hlava rodiny. Nyní za super cenu můžeš koupit skvělý set s elektrickou pumpou Star7 a powerbankou, která se hodí na všechna místa, kam se  SUPer autem nedostane k vodě.

 

elektricka-pumpa-star-7-power-bank-SUP

Neonmars Tip - Využij náš vánoční dárek pro tebe - dopravu zdarma na elektrické pumpy na nafukovací paddleboardy a pot+š sebe nebo své blízké.

Karbonové pádlo s obalem 

Dobré pádlo na paddleboard je základem úspěchu každé jízdy na SUPu. Proto není nic jednoduššího než darovat SUPerovi na Vánoce kvalitní pádlo. Výhodou karbonového pádla je, že je neuvěřitelně lehké a zároveň velmi tvrdé, proto je vhodné na dlouhé trasy a sportovní jízdu. Takže pokud znáš ambiciózního paddleboardistu a chceš ho obdarovat dárkem, který ho zaručeně potěší, karbonové pádlo je to pravé. Neváhej a využij akci na karbonové pádlo na paddlebord Aqua Marina Carbon Pro a kromě kvalitního pádla za super cenu, získáš i praktický obal na pádlo Aqua Marina zdarma.

 

 karbonove-padlo-aqua-marino-carbon-pro

Neoprén na paddleboard

Kvalitní neopren dokáže prodloužit sezónu na paddleboardu dvojnásobně. Proto, pokud se tvé polovičce s paddleboardem na konci letní sezóny loučilo těžko, víš, že neopren je tou správnou volbou jak ji potěšit. Na našem e-shopu Neonmars.cz najdeš kvalitní neopreny na paddleboard pro muže i něžné polovičky od světových značek Prolimit, Picture a Neilpryde za vánoční ceny. Při koupi neoprenu do Vánoc dostaneš jako dárek od nás lykrové tričko Aqua Marina zdarma.

 

damsky-kratky-neopren-picture

Neonmars Tip - Pokud potrebuješ poradit s výběrem vhodného neoprenu na paddleboard, doporučujeme ti článek na našem blogu, kde najdeš kompletní návod Jako si vybrat neopren.

Paddleboard 

Ať už chceš překvapit SUPera, který už paddleboard má nebo začínajícího nadšence, nová deska pod vánočním stromkem je tím nejkrásnějším dárkem. V nabídce na našem e-shopu najdeš ten správný model paddleboardu pro každého za skvělé ceny či ve výhodných setech.

 

SUP/Kajak pro začátečníky a rodiny

Pokud hledáš univerzální paddlebord pro začátečníka či chceš překvapit svou rodinu a koupit SUP pro všechny, máme pro tebe výhodný set paddleboard Hydro Force Oceana v plné výbavě za super cenu. Získáš tak nejen super desku, kajakové výbavu a doplňky jako voděodolný vak, plovák či obal na telefon, ale i elektrickou pumpu, se kterou bez problémů paddleboard nafouká každý.

 

paddleboard-hydroforce-oceana-set

 

Rychlý paddleboard pro sportovce

Vzpomínal tvůj SUPer, že jeho deska je mu pomalá? Pro sportovce máme přichystán model Aqua Marina Race 14 '. Tento SUP je tím správným vánočním dárkem pro každého, kdo miluje rychlost a má ambici být tím největším borcem na vodě. Nyní tento nadupaný model získáš s karbonovým pádlem Aqua Marina Carbon Pro zdarma.

Dámsky SUP

Správná holka potřebuje správný SUP. Pokud chceš svou přítelkyni potěšit paddleboardem, který má nejen super jízdní vlastnosti, ale i super na vodě vypadá, připravili jsme pro tebe paddlebord za bezkonkurenční cenu Wattsup Jelly 9'6 se vším, co na vodě bude každá holka potřebovat. Tento výhodný set je doladěn do posledních detailů a najdeš v něm pádlo, pumpu, leash, tašku na SUP, obal na mobil, voděodolný vak, plovák, kajakovou výbavu a lykrové tričko k tomu.

 

 vyhodny-set-wattsup-jelly-9-6

Deska pro náročné

Ani nejnáročnější paddleboardisti nemusí tyto Vánoce odejít naprázdno. Špičkové nafukovací paddleboardy od světové značky Naish nyní můžete získat s karbonovým pádlem zdarma. Každý model paddleboardu je vyroben tou nejmodernější technologií a jsou navrženy do posledního detailu tak, aby měly co nejlepší jízdní vlastnosti na vodě. Díky naší široké nabídce nebude problém najít ten správný pro každého, ať už ambiciózní začátečníky, rodinu s dětmi, stylovou babu či profi jezdce.

 

nafukovaci-paddleboard-naish-glide-12

 

Nenomars Tip - Pokud máš problém s výběrem pročti si článek v Info zóně Vybíráme paddleboard, kde najdeš důležité tipy jak se v paddleboardech orientovat. Když si nebudeš něčím jistý, klidně nám napíš a my ti rádi poradíme.

Balanční deska 

Aby paddleboardista nevyšel ze cviku mimo sezónu daruj mu na Vánoce balanční desku. S touto univerzální tréninkovou pomůckou si SUPer procvičí nejen stabilitu a koordinaci, ale také zpevní svaly a zkoncetruje mysl. Když se v létě postaví na desku, s rovnováhou nebude mít žádný problém. Navíc díky své všestrannosti nezáleží jaký vyznavač sportu se na ni postaví. Zábavu si na ní užijí kromě paddleboardistů i surfaři, wakeboardisté, skateři či snowboardisté. Balanční desku nyní můžeš koupit za vánoční ceny na našem e-shopu se slevou až 20%.

balancna-doska-ursa

Nezapomeň, že bezplatná výměna zboží je nyní prodloužená až do 15. 1. 2021, takže nemusíš váhat nad koupí a objednávej. Pokud objednáš zboží skladem do 20. 12. 2020  doručíme ti ho do Vánoc.  

Sleduj nás na instagramu a facebooku, označuj # neonmars a sdílej radost z dárků.