Záchranný systém Restube - VOLNÝ A V BEZPEČÍ

Miluješ vodní sporty a trávíš hodně času na vodě? Jistě víš, že bezpečnost je velmi důležitá. Pokud si však plážový frajer, nebo sexy racek, hrdě ukazuješ cihličky na břiše, může se stát, že tu záchrannou vestu si jako "zapomeneš" dát. Právě proto existuje nafukovací záchranný systém Restube, který ti může poskytnout bezpečí a svobodu pohybu na vodě. V tomto článku se podíváme na výhody tohoto záchranného systému a pro koho je vhodný. Popíšeme také, jak systém Restube funguje a jaké jsou rozdíly mezi jeho základními modely.

blog-zachranny-system-restube (3)

Výhody nafukovacího systému Restube

Největší výhodou nafukovacího záchranného systému Restube je jeho minimalistický design, který ti dodá volnost a pohodlí. Jeho lehká a kompaktní konstrukce tě více nebude omezovat při jakémkoli pohybu ani při kterémkoli vodním sportu.

  1. Zvyšuje bezpečnost vodních aktivit: Restube poskytuje plovoucí bod, který může zachránit životy v případě, že se člověk dostane do potíží ve vodě.
  2. Jednoduché použití: Restube je lehký, kompaktní a jednoduchý na použití. Stačí jej nafukovat pomocí ventilu a zapnout pomocí suchého zipu.
  3. Přizpůsobivý různým vodním aktivitám: Restube je vhodný pro různé vodní aktivity, jako jsou plavání, vodní sporty nebo plachtění. Může se nosit i při paddleboardingu, surfování, windsurfingu, kiteboardingu, foilingu, jízdě na skútru či jiném.
  4. Zlepšuje výkon při plavání: Restube může být použit jako nástroj pro trénink plavání. Jelikož poskytuje podporu v těžších vodních podmínkách, pomáhá zlepšovat výkon a vytrvalost.
  5. Environmentálně udržitelný: Restube používá recyklovatelný materiál k výrobě svých výrobků a přispívá k ochraně životního prostředí.

Bez ohledu na to, zda se jedná o malé jezero nebo oceán, malý a přitom robustní Restube systém, který máš vždy po ruce, může být klíčem k zajištění toho, aby tvůj zážitek na vodě zůstal bezpečný.

blog-zachranny-system-restube (8)

Pro koho je určen?

Záchranný systém Restube je vhodný pro každého, kdo tráví čas na vodě. Tento systém je speciálně navržen pro sportovce, kteří chtějí zvýšit svoji bezpečnost, a to bez omezení svého pohybu. Pokud jsi vášnivý paddleboardista, kiter, surfař či kajakář, systém Restube je pro tebe tím správným řešením. Minimalistickému produktu, který přináší obrovskou svobodu, věří i jachtaři a rybáři. Neboj, nikdo se ti nebude smát, že se bojíš vody. I rekreační plavci nebo šnorchlisté jistě ocení dodatečný bezpečnostní prvek, zvláště pokud si nejsou tak sebejistí ve vodě. Jsi pečlivý rodič, ale tvůj teenager nechce nosit objemnou křiklavou vestu? Pořiď mu systém Restube, párkrát si to vyzkoušejte na suchu a pošli ho do vody beze strachu. Existují různé modely systému Restube, které se liší v malých detailech a jsou tak optimálně přizpůsobeny pro každou potřebu.

blog-zachranny-system-restube (13)

Jak funguje?

Systém Restube je jednoduchý na použití a jeho bezpečné ovládání zvládne opravdu každý. Systém sestává z nastavitelného pásu, který si připevníš o tělo jako opasek. Na pase se nachází malá kapsa, ve které je celý zázrak schován. Systém Restube nezabírá více než tvůj chytrý telefon a není těžší než 200 gramů. Uvnitř kapsy se nachází náplň a nafukovací pás či bójka. V případě nebezpečí jednoduše zatáhneš za spoušť, šňůrku trčící ze sáčku, a náplň s CO2 rychle naplní nafukovačku. Restube poté poskytne dostatečnou podporu na vodě a pomůže ti udržet se na hladině. Upoutej pozornost zamáváním zářivou bójkou a čekej na pomoc. Na další krát jen vyměníš bombičku a opět s pocitem bezpečí můžeš zažívat nová dobrodružství. Že nemáš novou bombičku po ruce? Nevadí. Sbal si bójku zpět do kapsy a v případě potřeby ji dokážeš nafoukat i ústy. 

12067120-002

Modely záchranných systémů Restube

Jak jsme již psali výše, Restube nabízí několik modelů s různými funkcemi, které jsou přizpůsobeny různým potřebám a požadavkům. Ať už jsi rekreační plavec, nebo vášnivý surfař ve vlnách, se systémem Restube budeš vždy v bezpečí.

blog-zachranny-system-restube (6)

Restube Beach je určen pro rekreační plavání a vodní aktivity v blízkosti pobřeží. Poskytuje základní bezpečnostní funkce, jako je plovoucí bod a reflexní prvky pro lepší viditelnost. Je ideální pro začátečníky a děti.

Restube Active je vhodný pro sportovní a vodní aktivity, jako jsou plachtění, paddleboarding nebo podobné vodní sporty. Nabízí větší podporu a pohodlí při pohybu ve vodě a je vybaven dalšími funkcemi, jako jsou větší kapsa a dvojitá spojka pro rychlejší nafukování.

blog-zachranny-system-restube (9)

Restube Extreme je model určený pro extrémní vodní aktivity, jako jsou vodní skoky, rafting nebo kiteboarding. Poskytuje maximální bezpečnost a pohodlí na vodě a je vybaven dalšími funkcemi, jako jsou vyšší výtlak, dvojitý nafukovací ventil pro rychlejší nafukování a odnímatelný pás, díky čemuž si model Extreme rovnou připneš na trapéz. Extra odolný materiál a dlahový uzavírací systém dělají z něj správného parťáka i na otevřenou vodu.

Restube PFD je navržen tak, aby splnil přísné normy pro ochrannou vestu pro vodní aktivity. Stává se tak z něj nejmenší a nejlehčí CE certifikovaná plavecká pomůcka na trhu. Systém PFD máš připevněný kolem pasu a poruh jde i pod mezi nohama pro vyšší bezpečnost. Když bójka vystřelí, jednoduše si ji převlečeš přes krk a čekáš na pomoc.

blog-zachranny-system-restube (14)